top of page
Hemmottelupaketit suomalaisella Purodoré luonnonkosmetiikalla

Spa Uniquessa pääset rentoutumaan kokonaisvaltaisimmin valitsemalla valmiiksi koostetun hemmottelupaketin. Voit tutustua pakettien sisältöihin tarkemmin alla. Hemmottelupaketit sopivat erinomaisesti myös lahjaksi.

Heljä

89,00€

Sisältää 30 min ihotyypin mukaisen kasvohoidon, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion ja loppuvoiteet. Kasvonaamion aikana hieromme hartioita ja decolteen.  Lopuksi teemme jalkapohjien kuorinnan ja hieromme jalkapohjat sekä pohkeet lämpimillä kivillä. Kesto 60 min.

Lempi

119,00€

Sisältää 30 min selän kuumakivihieronnan ja ihotyypin mukaisen kasvohoidon sisältäen joko mekaanisen puhdistuksen tai ultraääni- tai timanttikuorinnan. Naamion aikana hierotaan kädet sekä jalkapohjat.  Kesto 90 min.

Vieno

149,00€

Sisältää 45 min bambuhieronnan ja 45 min ihotyypin mukaisen kasvohoidon, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, hieronnan, naamion ja loppuvoiteet. Lopuksi hemmottelemme sinua vielä intialaisella päähieronnalla. Kesto 2 t.

Taika

165,00€

Sisältää 60 min klassisen hieronnan sekä 60 min ihotyypin mukaisen kasvohoidon, joka sisältää mekaanisen puhdistuksen tai ultraääni- tai timanttikuorinnan. Lopuksi hieromme lämpimillä kivillä pohkeet ja jalkapohjat. 2 t 30 min.

bottom of page