top of page
Hemmottelupaketit

Spa Uniquessa pääset rentoutumaan kokonaisvaltaisimmin valitsemalla valmiiksi koostetun hemmottelupaketin. Paketteihin kuuluvissa kasvohoidoissa pääset hemmoteltavaksi huippulaadukkailla kotimaisilla Purodoré ja Niki Newd -tuotteilla. Voit tutustua pakettien sisältöihin tarkemmin alla. Hemmottelupaketit sopivat erinomaisesti myös lahjaksi.

Huom! Hemmottelupakettivalikoimamme on uudistunut. Aiemmin listalla olleet hemmottelupaketit ovat kuitenkin vielä varattavissa ajanvarauksemme kautta. Lahjakortit ovat käytettävissä myös arvokortteina uusiin hoitokokonaisuuksiin.

Purodoré - Calm

99,00€

Calm on ylellinen hemmotteluhetki ihotyyppisi mukaisella Purodoré-kasvohoidolla (30min) ja jalkojen hieronnalla (30min). Hoito alkaa alkupuhdistuksella ja hellävaraisella kuorinnalla, jotka herättävät ihosi eloon ja valmistelevat sen syvempään hoitoon. Kasvonaamion vaikuttaessa pääset kokemaan täydellisen rentoutuksen, kun hartioitasi ja dekolteetasi hellitään hieronnalla. Kokonaisvaltaiseen hemmotteluun kuuluu myös lämpimillä kivillä tehty hieronta jalkapohjille ja pohkeille. Kesto 60 minuuttia.

Purodoré - Aurora

119,00€

Aurora on hemmotteleva kokonaisvaltainen kokemus, jossa yhdistyvät rentouttava kuumakivihieronta (30min) ja tehokas ihotyypin mukaisesti valittu Purodoré-kasvohoito (60min). Kasvohoitoon on sisällytetty kaikki mitä tarvitset täydelliseen rentoutumishetkeen: alkupuhdistus, kuorinta, puhdistus mekaanisesti tai ultraääni- tai timanttihiontalaitteella, rentouttava kasvohieronta, kosteuttava naamio ja viimeistely loppuvoiteella. Kasvonaamion vaikuttaessa pääset rentoutumaan täydellisesti, kun jalkapohjia ja käsiä hellitään hieronnalla. Kesto 90 minuuttia.

Purodoré - Peaceful Journey

159,00€

Peaceful Journey on ylellinen hemmotteluhetki, joka yhdistää rentouttavan klassisen hieronnan (60min) ja ihotyypin mukaisesti valitun tehokkaan Purodoré-kasvohoidon (60min). Hoito alkaa hieronnalla, joka venyttää ja huoltaa lihaksia, lisää pintaverenkiertoa sekä lievittää stressiä ja väsymystä. Kasvohoitoon on sisällytetty kaikki mitä tarvitset täydelliseen rentoutumishetkeen: alkupuhdistus, kuorinta, puhdistus mekaanisesti tai ultraääni- tai timanttihiontalaitteella, rentouttava kasvohieronta, kosteuttava naamio ja viimeistely loppuvoiteella. Kesto 120 minuuttia.

Niki Newd - Luminizer

109,00€

Luminizer on luonnonläheinen hoitokokonaisuus, jossa yhdistyvät rentouttava yrttijalkakylpy, rentouttava ja hoitava klassinen selkähieronta sekä ihoa luonnollisesti hellivä Niki Newd -pikakasvohoito. Kasvohoito alkaa hellävaraisella alkupuhdistuksella, jonka jälkeen pääset nauttimaan rentouttavasta kasvohieronnasta. Kasvohoidon lopuksi pitkään kestävä miellyttävä tunne ja hehku iholla varmistetaan luonnollisilla Niki Newd -loppuvoiteilla. Hoitokokonaisuus päätetään rentouttavalla päähieronnalla. Niki Newd -hoidoissa käytettävät tuotteet valmistetaan Suomessa tuoreista luonnollisista raaka-aineista, eivätkä ne sisällä lainkaan lisäaineita, tuoksuja, väriaineita tai alkoholia. Kesto 75 minuuttia.

Niki Newd - Arctic Healing

165,00€

Arctic Healing on pohjoisesta luonnosta inspiraatiota hakenut kokonaisvaltainen elämys, jossa yhdistyvät rentouttava kokovartalohieronta sekä luonnolliseen tuorekosmetiikkaan pohjautuva Niki Newd -kasvohoito. Kasvohoito sisältää lempeän ja tehokkaan ihonpuhdistuksen, kasvojen hellävaraisen kuorinnan, kasvohieronnan, kasvonaamion sekä loppuvoiteen ja seerumin. Kasvohoito ja siinä käytettävät tuotteet räätälöidään aina ihotyypin mukaisesti. Kasvonaamion vaikuttaessa täydellinen rentoutuminen varmistetaan päähieronnalla. Niki Newd -hoidoissa käytettävät tuotteet valmistetaan Suomessa tuoreista luonnollisista raaka-aineista, eivätkä ne sisällä lainkaan lisäaineita, tuoksuja, väriaineita tai alkoholia. Kesto 120 minuuttia.

bottom of page