top of page
Kasvohoidot

Spa Uniquessa kasvohoidot tehdään käyttäen Niki NewdPurodoré ja BiON -tuotesarjoja. Käytettävät tuotteet valitaan aina asiakkaan ihotyypin mukaisesti sekä asiakkaan toiveita kuunnellen. Kasvohoidoista on ajoittain tarjolla myös kausihoitoja, joiden tarjontaa voit seurata esimerkiksi Facebook-sivuiltamme.

Purodoré ja BiON -tuotesarjojen huippulaadukkaat asiakastuotteet ovat ostettavissa sekä Niki Newd -tuorekosmetiikkatuotteet tilattavissa hoitolaltamme. Tuotesarjoista löytyy laaja valikoima tuotteita erilaisiin iho-ongelmiin ja normaaliin ihonhoitoon. Voit tehdä ostoksia hoitojen yhteydessä tai varata ajan erikseen ostoksille, jolloin voimme rauhassa löytää juuri sinun ihollesi parhaiten sopivat tuotteet.

Huom! Kasvohoitovalikoimamme on uudistunut. Aiemmin listalla olleet kasvohoidot ovat kuitenkin vielä varattavissa ajanvarauksemme kautta lahjakortin ostaneille. Lahjakortit ovat käytettävissä myös arvokortteina uusiin hoitokokonaisuuksiin.

purodore_masterlogo_blacklogo.png
NikiNewdLogo.jpg

Purodoré × Spa Unique - All In

119,00€

All In on Purodoré-kasvohoidosta kaikkein kokonaisvaltaisin hemmotteluhetki. Hoito alkaa kaksoisalkupuhdistuksella ja kuorinnalla, sekä tarpeen mukaisesti joko mekaanisesti tai ultraääni- tai timanttihiontalaitteella tehdyllä syväpuhdistuksella. Tehopuhdistuksen jälkeen tehdään pitkä kasvohieronta Gua Sha -lastaa apuna käyttäen sekä hierotaan hartia-alue ja decoltee. Ihoa hellivän kasvonaamion vaikuttaessa hierotaan jalkapohjat lämpimillä kivillä ja tehdään rentouttava päähieronta. Hoito viimeistellään loppuvoiteella ja seerumilla. Purodoré-kasvohoidot räätälöidään aina ihotyypin mukaisesti. Kesto 90 minuuttia.

Purodoré - Golden Touch

92,00€

Golden Touch on ylellinen kosteuttava anti-age-kasvohoito. Hemmotteluhetki alkaa tehokkaalla kaksoisalkupuhdistuksella, kasvojen höyrytyksellä sekä kuorinnalla ja ultraäänipuhdistuksella. Kasvohöyryn vaikuttaessa tehdään myös rentouttava hieronta käsille. Hoito jatkuu pitkällä kasvohieronnalla sekä hartioiden ja decolteen hieronnalla. Seuraavaksi Purodoré-kasvonaamio levitetään kasvoille ja sen luonnolliset tehoaineet imeytetään ihoon kevyesti hieromalla. Hoito viimeistellään loppuvoiteilla ja seerumilla. Purodoré-kasvohoidoissa käytetyt tuotteet ja menetelmät valitaan aina ihotyypin mukaisesti. Kesto 60 minuuttia.

Purodoré - Detox

92,00€

Detox on syväpuhdistava ihonhoitoelämys, joka yhdistää tehokkaan ihonhoidon ja rentouttavan kasvohieronnan. Hoito alkaa kasvohieronnalla ja ihotyypin mukaisella alkupuhdistuksella. Seuraavaksi iho valmistellaan höyrytyksellä syvempää puhdistusta varten. Höyryn vaikuttaessa tehdään rentouttava käsien hieronta. Ihon täydellinen puhdistuminen varmistetaan tarpeen mukaisesti valitulla mekaanisella tai ultraäänipuhdistuksella. Purodorén kosteuttavan kasvonaamion vaikuttaessa hierotaan hartiat ja pää. Hemmotteluhetki viimeistellään seerumilla ja loppuvoiteella. Purodoré-kasvohoidoissa käytetyt tuotteet ja menetelmät valitaan aina ihotyypin mukaisesti. Kesto 60 minuuttia.

Purodoré - Relax

79,00

Relax-hoito on rentouttava pieni hemmotteluhetki kasvoille ja mielelle. Hoito alkaa ihotyypin mukaisella alkupuhdistuksella ja kasvojen kuorinnalla, joka tehdään lempeän höyryn pehmittäessä ihoa. Luonnollisiin raaka-aineisiin pohjautuvan Purodoré-kasvonaamion vaikuttaessa tehdään samalla rentouttava hartia-alueen hieronta. Hoidon tulokset ja hoidon jälkeen kauan jatkuva hyvä olo taataan lopuksi seerumilla ja tehokkailla loppuvoiteilla. Purodoré-kasvohoidoissa käytetyt tuotteet ja menetelmät valitaan aina ihotyypin mukaisesti. Kesto 45 minuuttia.

BiON AHA Advanced Peel

89,00€ (sarjahoitona 79€/kerta)

AHA Advanced Peel kasvohoidot uudistavat ihoa tehokkaasti, madaltavat ryppyjä, tasoittavat aknearpia, kirkastavat ihoa ja häivyttävät pigmenttiläiskiä. Hoitoa suositellaan otettavaksi 3-6 kerran sarjahoitona noin kahden viikon välein.

 

Hoitojen teho perustuu kemialliseen kuorintaan, eli hapotukseen. Hoidon aikana valitsette kosmetologisi kanssa ihollesi sopivimman kuorintatuotteen seuraavista:

BiON Glycolic Peel 30% - Glykolikuorinnan tavoitteena on saada ihosolukko itse korjaamaan ja parantamaan ihon rakennetta, sävyä ja kollageenituotantoa. Sopii erityisesti ihon kiinteytykseen ja aknearpien hoitoon.

BiON Lactic Peel 35% - Maitohappokuorinta on tehokas ihon kirkastaja ja kiinteyttäjä, ja auttaa ihon normaalin biokemiallisen tasapainon ylläpitämisessä. Sopii hyvin kuivan ihotyypin kosteutukseen.

BiON Mandelic Peel 30% - Mantelihapolla saadaan tehtyä hellä ja pinnallinen kuorinta myös herkälle ihotyypille. Sopii erityisen hyvin aknen ja pigmenttimuutosten hoitoon.

 

Hoitokokonaisuus sisältää kaksoisalkupuhdistuksen, hapotuksen, kasvonaamion sekä loppuvoiteen. Naamion aikana tehdään rentouttava hieronta hartioille ja decolteelle. Kesto 45 minuuttia.

Hoidon esteet:

tetrasykliini- / Roaccutan-hoito 6 kk sisällä, aktiivinen herpes, syöpähoidot, raskaus, imetys

BiON AHA Advanced Peel

BiON Enzyme Bliss 

89,00€

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, tarvittaessa ultraäänipuhdistuksen, kasvohieronnan decolteelle ja hartioille saakka, kirkastavan erikoisnaamion sekä loppuvoiteen. Sopii parhaiten kirkastusta kaipaavalle iholle ja häivyttämään pigmenttimuutoksia. Kesto 60 minuuttia.

BiON Hydra Glow 

89,00€

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, kosteuttavan geelinaamion, seerumin imeytyksen, Gua Sha -hieronnan sekä loppuvoiteen. Sopii erinomaisesti kuivuudesta kärsivälle iholle. Kesto 60 minuuttia.

BiON C-Brighten & Antioxidant 

89,00€

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, entsymaattisen kurpitsanaamion, C-vitamiiniseerumin imeytyksen, pitkän kasvohieronnan decolteelle ja hartioille saakka, sekä loppuvoiteen. Hoito sopii erityisesti hehkua ja kimmoisuutta menettäneelle ihotyypille, ikääntyvälle iholle sekä lievien pigmenttimuutosten hoitoon. Kesto 60 minuuttia.

BiON Deep Detox -kasvohoito

BiON Deep Detox 

89,00€

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen tai mekaanisen puhdistuksen, uudistavan mantelihapposeerumin, kasvohieronnan jadekivirullalla, decoltee- ja hartia-alueen hieronnan, naamion sekä loppuvoiteen. Hoito sopii erinomaisesti syväpuhdistusta ja raikastusta kaipaavalle iholle. Kesto 60 minuuttia.

BiON Blemish Balance

89,00€

Sisältää alkupuhdistuksen, mekaanisen puhdistuksen, naamion, sekä ihotyypin mukaisen loppuvoiteen. Naamion aikana tehdään rentouttava hieronta decolteelle ja hartioille. Hoito sopii erinomaisesti syväpuhdistusta kaipaavalle iholle, sekä akneen taipuvaiselle iholle. Kesto 60 minuuttia.

BiON A-Booster

89,00€

Sisältää kaksoisalkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, kurpitsanaamion, kasvojen ja decolteen hieronnan, sekä seerumit ja loppuvoiteet. Hoito sopii erityisesti kiinteytystä ja kirkastusta kaipaavalle iholle. Kesto 60 minuuttia.

BiON Calming Comfort

89,00€

Sisältää kaksoisalkupuhdistuksen, kuorinnan, ultraäänipuhdistuksen, rauhoittavan voiteen ja iholle levitettävän kalsium-kapselin, rauhoittavan naamion ja loppuvoiteet. Kasvohieronta tehdään naamion vaikuttaessa. Hoito sopii erityisesti herkälle, kuivalle, couperoottiselle ja punoittavalle iholle. Kesto 60 minuuttia.

Niki Newd - Graceful Mama

92,00€

Graceful Mama on erityisesti raskaana oleville ja tuoreille äideille suunnattu spa-elämys, jossa käytetyt tuoreet ja luonnolliset raaka-aineet varmistavat sekä äidille että lapselle turvallisen hoidon. Kasvohoito alkaa kaurasaippualla tehdyllä kasvojen alkupuhdistuksella ja hunajakuorinnalla. Kasvojen hieronta tehdään Niki Newd Graceful Mama -öljyllä. Lopuksi iho kosteutetaan luonnollisella tuorenaamiolla ja hoito viimeistellään Niki Newdin seerumilla ja loppuvoiteilla. Kesto 60 minuuttia.

Niki Newd® -tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne pohjautuvat tuoreisiin, puhtaisiin sekä 100% jäljitettäviin elintarvikelaatuisiin raaka-aineisiin, eikä tuotteissa käytetä lisäaineita, säilöntäaineita, alkoholia tai synteettisiä ainesosia.  Lue lisää Niki Newd® -tuotteista.

Niki Newd - Fast

79,00€

Fast on tiiviimpään pakettiin laitettu virkistys- ja rentoutushetki Niki Newd -tuotteilla. Hoito alkaa kasvojen hellävaraisella alkupuhdistuksella, hunajakuorinnalla ja kasvoveden levityksellä. Ihoa hellivän tuoreeltaan valmistetun kasvonaamion ja yrttisilmäkompressien vaikuttaessa varmistetaan täydellinen rentoutuminen päähieronnalla. Hyvän olon ja hehkun säilyminen varmistetaan lopuksi levittämällä ihotyypin mukaisesti valittu loppuvoide. Kesto 45 minuuttia.

Niki Newd® -tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne pohjautuvat tuoreisiin, puhtaisiin sekä 100% jäljitettäviin elintarvikelaatuisiin raaka-aineisiin, eikä tuotteissa käytetä lisäaineita, säilöntäaineita, alkoholia tai synteettisiä ainesosia.  Lue lisää Niki Newd® -tuotteista.

Niki Newd - Classical Facial

92,00€

Classical Facial on kotimaisilla luonnollisilla ihotyypin mukaisesti valituilla Niki Newd -tuotteilla tehty kokonaisvaltainen kasvohoitoelämys. Hoito alkaa hellävaraisella alkupuhdistuksella, hunajakuorinnalla ja kasvoveden levityksellä. Tarvittaessa tehdään ihon mekaaninen puhdistus, jonka jälkeen pääset kokemaan hemmottelevan kasvohieronnan. Kasvonaamio valmistetaan hoitoon tuoreeltaan ja levitetään kasvoille vaikuttamaan yhdessä yrttisilmäkompressien kanssa. Näiden vaikuttaessa tehdään rentouttava päähieronta. Hoidon pitkäaikainen teho ja hyvänolon tunne iholla varmistetaan loppuvoiteella. Kesto 60 minuuttia.

Niki Newd® -tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne pohjautuvat tuoreisiin, puhtaisiin sekä 100% jäljitettäviin elintarvikelaatuisiin raaka-aineisiin, eikä tuotteissa käytetä lisäaineita, säilöntäaineita, alkoholia tai synteettisiä ainesosia.  Lue lisää Niki Newd® -tuotteista.

Niki Newd - Kuopio Glow

119,00€

Kuopio Glow on Niki Newd -kasvohoidoista kokonaisvaltaisin tuorekosmetiikkaan pohjautuva elämyshetki. Hoito alkaa hellävaraisella alkupuhdistuksella, hunajakuorinnalla ja kasvoveden levityksellä sekä tarvittaessa mekaanisella puhdistuksella. Pidempi kasvohieronta takaa täydellisen rentoutumisen ja valmistaa ihoa vastaanottamaan tuoreeltaan valmistetun kasvonaamion luonnollisia tehoaineita. Naamion ja silmäkompressien vaikuttaessa hierotaan jalkapohjat käyttäen apuna lämpimiä kiviä. Hoito kruunataan loppuvoiteilla, joilla varmistetaan pitkään jatkuva hyvä tunne ja hehku iholla. Kesto 90 minuuttia.

Niki Newd® -tuotteet valmistetaan Suomessa ja ne pohjautuvat tuoreisiin, puhtaisiin sekä 100% jäljitettäviin elintarvikelaatuisiin raaka-aineisiin, eikä tuotteissa käytetä lisäaineita, säilöntäaineita, alkoholia tai synteettisiä ainesosia.  Lue lisää Niki Newd® -tuotteista.

BTB13 Micro-Meso Therapy -mikroneulaus

139,00€ (jatkokerta 129,00€)

Hoito sisältää kasvojen kevyen hieronnan, puhdistuksen, happokuorinnan, mikroneulauksen kasvoille ja kaulalle, seerumin imeytyksen mesoterapialla, naamion ja loppuvoiteen. Naamion aikana teemme hartioille rentouttavan hieronnan. Kesto 75 minuuttia (jatkokerroilla 60 minuuttia).

Mikroneulauksessa tehdään mikroneulauskynällä mikrokanavia ihoon, joiden avulla päästään aktivoimaan ihon omaa kollageenin tuotantoa, sekä imeyttämään aktiiviaineita ihon syvempiin ihokerroksiin. Hoito stimuloi ihoa uudistumaan ja korjaamaan itseään luonnollisesti, luoden pehmeämmän, kirkkaamman, tasaisemman ja nuoremmalta näyttävän ihon. Mikroneulaus sopii myös herkälle ja punoittavalle couperosaiholle, koska se ei ohenna ihoa vaan paksuntaa ja vahvistaa sitä.

Hoito suositellaan otettavaksi aluksi 3-6 kerran sarjahoitona 1kk välein ja jatkossa ylläpitohoitona 2kk välein.

Mikroneulaus sopii seuraavien iho-ongelmien hoitoon:

Ikämuutokset
Rypyt, juonteet ja veltostunut iho
Pigmenttimuutokset
Akne ja akne-arvet
Rosacea

Couperosa
Punoittava iho
Epäpuhdas iho
Laajentuneet ihohuokoset

Hoidon esteet:

Tetrasykliini- / Roaccutan-hoito 6 kk sisällä

Mikroneulaus tehty alle 4 viikkoa sitten

Aktiivinen herpes

Ekseema

Psoriaasi

Aktiivinen akne

Krooniset ihosairaudet

Veren hyytymishäiriöt

Syöpä

Sädehoito

Diabetes

Botox / kasvojen täyteaineet laitettu viimeisen 2-4 viikon aikana

Raskaus

Imetys

BTB13 Micro-Meso Therpy
bottom of page