Meikkaukset

Spa Uniquessa tehdään meikkauksia kaikkiin tarpeisiin aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Alla kuvattujen meikkien lisäksi voit tiedustella myös muita vaihtoehtoja Annilta (katso yhteystiedot). Tervetuloa meikattavaksi!

Kun mietit meikkiä tärkeisiin tilaisuuksiin on hyvä kääntyä ammattilaisen puoleen. Ammattilainen loihtii toiveidesi mukaan  juuri sinulle sopivan meikin. Meikkisarjana minulla on käytössä laadukkaat tuoksuttomat Ben Nye -meikit, jotka ovat allergia- ja astmaliiton hyväksymät.

Vinkkejä meikkiin tulevalle:

Ota mukaan inspiraatiokuvia, jotka miellyttävät sinua.

Tee edellisenä päivänä kasvoille kuorinta ja käytä kosteuttavaa naamiota.

Jos sinulla on juhla-asu valmiina, ota siitä kuva niin tehdään meikki asuun sopivaksi.

Voit ottaa meikkiin mukaan oman ripsivärin ja huulimeikin, jos tykkäät käyttää jotain tiettyä merkkiä.

Päivämeikki

55,00€

Päivämeikki on juhlameikkiä kevyempi ja tuodaan esille kasvoijesi parhaita puolia. Päivämeikki sopii tärkeisiin ja virallisiin tapaamisiin kuten työhaastatteluihin tai kuvauksiin.

Juhlameikki

60,00€

Säväytä juhlissa upealla iltameikillä! Astu tärkeään tilaisuuteen kauniina ja itsevarmana. Ammattilaisen tekemä meikki kestää koko päivän sekä pidemmänkin illan. Juhlameikin yhteydessä voidaan laittaa myös ripsitupsut.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kurkkaa Usein kysyttyä -osiosta löytyisikö sieltä vastaus kysymykseesi - jos ei niin ota kysymysten kera rohkeasti yhteyttä!