Usein kysyttyjä kysymyksiä

K: Minkä pituinen karvoituksen tulee olla kun tulen sokerointiin?

V: Noin 5mm pituinen karvoitus saadaan poistettua jo hyvin. Käytännössä olisi siis hyvä olla sheivaamatta ainakin pari viikkoa ennen sokerointiin tuloa.

K: Kuinka kauan karvat pysyvät poissa sokeroinnin jälkeen?

V: Ihokarvojen kasvunopeus on hyvin yksilöllistä, mutta yleensä karvat pysyvät sokeroinnin jälkeen kokonaan pois noin kaksi viikkoa. 

K: Miten brassisokerointiin tulisi valmistautua?

V: Normaali hygieniasta huolehtiminen ennen toimenpidettä riittää. Karvoituksen olisi hyvä olla noin 5-15mm pituista sokerointiin tullessa - tämän pituinen karvoitus lähtee kaikkein kivuttomimmin.

K: Sattuuko sokerointi?

V: Täysin kivutonta se ei ole. Sokeri ei kuitenkaan tartu ihoon eikä se polta ja karvat poistetaan luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti, mikä vähentää karvanpoistosta aiheutuvaa ihoärsytystä.

K: Olen lähdössä ulkomaille ja haluaisin käydä sokeroinnissa ennen reissua. Kuinka monta päivää ennen reissua sokeroinnissa kannattaa käydä?

V: Voit käydä sokeroinnissa vaikka edeltävänä päivänä ennen reissuun lähtöä. Monesti sokeroinnin jälkeen ilmenee pientä punoitusta iholla, mutta se lähtee yleensä jo saman päivän aikana pois.

K: Mikä kasvohoito minun tulisi valita?

V: Jos et ole käynyt pitkään aikaan kasvohoidossa niin suosittelisin varaamaan Luxury-kasvohoidon, koska se on kokonaisvaltaisin kasvohoito. Mutta varasitpa minkä tahansa kasvohoidon niin teemme sen ihotyyppisi mukaisesti.

K: Kärsin aknesta ja haluaisin tulla kasvohoitoon. Mikä kasvohoito tulisi valita?

V: Suosittelisin varaamaan Luxury- tai Fresh-kasvohoidon, koska niissä tehdään myös mekaaninen ihonpuhdistus. Akneiselle iholle valitsemme kuitenkin kaikissa kasvoihoidoissa sopivat tuotteet.

K: Sattuuko Microblading-pigmentointi?

V: Microbladingissa karvat tehdään hieman tatuointien tapaan tarkoitukseen kehitetyllä työkalulla, mutta pigmenttiä ei laiteta yhtä syvälle ihoon. Käsittelyssä käytetään myös pintapuudutetta, joten kivuntuntemus on yleensä melko pientä. Kaikki ovat kuitenkin yksilöitä ja kokevat kivun omalla tavallaan.

Jäikö joku kaikesta huolimatta askarruttamaan? Voit lähettää meille kysymyksen alla olevan viestikentän avulla niin pyrimme pian vastaamaan siihen.
  • Black Instagram Icon

Anni: 044 5778957

Hanne: 045 78756186

Hanna-Katri: 045 78310794

Tulliportinkatu 2a, 70100, Kuopio

©2021 Spa Unique Oy (y-tunnus: 2851340-6)