top of page

Usein kysyttyjä kysymyksiä

Lahjakortit ja maksutavat

K: Saanko vielä käyttää lahjakorttini, vaikka se olisi vanhentunut?

V: Lahjakorttimme ovat pääsääntöisesti voimassa 6kk ajan, mutta jos et ehtinyt käyttää lahjakorttia 6kk sisällä, voit uudelleenaktivoida sen 10€ maksua vastaan 9kk asti. Tämän jälkeen emme valitettavasti voi lahjakortteja ottaa vastaan maksuvälineenä.

K: Voinko käyttää lahjakorttini muuhun hoitoon kuin siihen, joka lahjakorttiin on kirjattu?

V: Kyllä,​ voit käyttää lahjakortin arvokorttina myös muiden hoitojen maksamiseen.

K: Voinko käyttää työnantajani tarjoamaa hieronta- ja hyvinvointietua teillä?

V: Kyllä! Meillä Edenred Hieronta käy maksutavaksi kuumakivihierontaan ja klassiseen hierontaan, ja Epassi ja Smartum klassiseen hierontaan.

Sokerointi

K: Minkä pituinen karvoituksen tulee olla kun tulen sokerointiin?

V: Noin 5mm pituinen karvoitus saadaan poistettua jo hyvin. Käytännössä olisi siis hyvä olla sheivaamatta ainakin pari viikkoa ennen sokerointiin tuloa.

K: Kuinka kauan karvat pysyvät poissa sokeroinnin jälkeen?

V: Ihokarvojen kasvunopeus on hyvin yksilöllistä, mutta yleensä karvat pysyvät sokeroinnin jälkeen kokonaan pois noin kaksi viikkoa. 

K: Miten brassisokerointiin tulisi valmistautua?

V: Normaali hygieniasta huolehtiminen ennen toimenpidettä riittää. Karvoituksen olisi hyvä olla noin 5-15mm pituista sokerointiin tullessa - tämän pituinen karvoitus lähtee kaikkein kivuttomimmin.

K: Voiko brassisokerointiin tulla kuukautisten aikaan?

V: Brassisokerointi onnistuu myös kuukautisten aikaan, jos käytät kuukuppia tai tamponia.

K: Sattuuko sokerointi?

V: Täysin kivutonta se ei ole. Sokeri ei kuitenkaan tartu ihoon eikä se polta ja karvat poistetaan luonnollisen kasvusuunnan mukaisesti, mikä vähentää karvanpoistosta aiheutuvaa ihoärsytystä.

K: Olen lähdössä ulkomaille ja haluaisin käydä sokeroinnissa ennen reissua. Kuinka monta päivää ennen reissua sokeroinnissa kannattaa käydä?

V: Voit käydä sokeroinnissa vaikka edeltävänä päivänä ennen reissuun lähtöä. Monesti sokeroinnin jälkeen ilmenee pientä punoitusta iholla, mutta se lähtee yleensä jo saman päivän aikana pois.

Kasvohoidot

K: Mikä kasvohoito minun tulisi valita?

V: Jos et ole käynyt pitkään aikaan kasvohoidossa niin suosittelisin varaamaan Purodoré × Spa Unique - All In -kasvohoidon, jos kaipaat kokonaisvaltaista hemmottelua, tai kosmetologin valitseman BiON-kasvohoidon, jos haluat valita kosmetologin kanssa yhdessä tehokkaan juuri sinun ihollesi parhaiten sopivan kasvohoidon. Mutta varasitpa minkä tahansa kasvohoidon niin teemme sen ihotyyppisi mukaisesti.

K: Kärsin aknesta ja haluaisin tulla kasvohoitoon. Mikä kasvohoito tulisi valita?

V: Suosittelisin varaamaan BiON Blemish Balance -kasvohoidon, jossa keskitytään ihon syväpuhdistukseen. Akneiselle iholle valitsemme kuitenkin kaikissa kasvoihoidoissa sopivat tuotteet.

K: Sattuuko mikroneulaus?

V: Mikroneulauksessa neulojen läpäisysyvyys valitaan toivottujen tulosten sekä käsittelykohdan mukaisesti pysyen kuitenkin aina ihon pintakerroksissa. Mikroneulaus tuntuu siis normaalisti lähinnä pienenä pistelynä.

Ripset ja kulmat

K: Kuinka kauan ripsien kestotaivutus pysyy ripsissä ja kulmien laminointi kulmissa?

V: Ripsien taivutus sekä kulmien laminointi pitävät ripset ja kulmat muodossaan normaalisti noin 8 viikon ajan. Uusintakäsittelyn voi tehdä kun edellisestä kerrasta on kulunut viisi viikkoa.

K: Kuinka ripsiä ja kulmia tulisi hoitaa kestotaivutuksen ja laminoinnin jälkeen?

V: Hoidon jälkeen annamme mukaan kotihoito-ohjeet, joita noudattamalla hoitotulos kestää parhaiten. Ripsiin ja kulmiin olisi hyvä mm. käyttää kosteuttavaa ja hoitavaa seerumia.

Jäikö joku kaikesta huolimatta askarruttamaan? Voit lähettää meille kysymyksen alla olevan viestikentän avulla niin pyrimme pian vastaamaan siihen.

Kiitos! Viesti lähetetty.

bottom of page