top of page
Hieronnat

Spa Uniquessa pääset nauttimaan rentouttavista ja lihasjännityksiä parantavista hieronnoista rauhallisessa ympäristössä. Kaikki hieronnat sopivat iästä ja sukupuolesta riippumatta jokaiselle arkea piristämään tai erityisiin hemmotteluhetkiin. Tervetuloa rentoutumaan!

Klassinen hieronta

45 minuuttia (selkähieronta) 69,00€
60 minuuttia 72,00€
90 minuuttia 92,00€

Klassinen hieronta on hyvin vanha perinteinen hoitomuoto, joka poistaa lihasjännityksiä, vähentää turvotusta, rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua, parantaa nestekiertoa sekä rauhoittaa mieltä.

Kuumakivihieronta

60 minuuttia 79,00€
90 minuuttia 99,00€

Kuumakivihieronta on hoitava ja syvärentouttava hieronta, joka mm. laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä ja aktivoi koko kehon aineenvaihduntaa. Kuumista kivistä välittyvä lämpö saa lihaksesi rentoutumaan muita hierontamuotoja tehokkaammin. Sopii erityisen hyvin stressaantuneelle ihmiselle.

Bambuhieronta

60 minuuttia 79,00€
90 minuuttia 99,00€

Bambuhieronta venyttää ja huoltaa lihaksia, lisää pintaverenkiertoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä lievittää stressiä ja väsymystä. Bambuhieronnassa käytetään apuna bambusta valmistettuja keppejä, joiden avulla päästään tehokkaasti rentouttamaan myös syvempiä lihaskerroksia miellyttävästi ilman kipua. Sopii erityisen hyvin aktiivisille ihmisille lihasjumien lievittämiseen.

Intialainen päähieronta

30 minuuttia 49,00€

Intialainen päähieronta on rentouttava hieronta, joka on myös loistava lisä esimerkiksi kasvohoidon yhteyteen. Hieronta kattaa myös hartioiden ja decolteen alueen.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kurkkaa Usein kysyttyä -osiosta löytyisikö sieltä vastaus kysymykseesi - jos ei niin ota kysymysten kera rohkeasti yhteyttä!

bottom of page