top of page
Hieronnat

Spa Uniquessa pääset nauttimaan rentouttavista ja lihasjännityksiä parantavista hieronnoista rauhallisessa ympäristössä. Kaikki hieronnat sopivat iästä ja sukupuolesta riippumatta jokaiselle arkea piristämään tai erityisiin hemmotteluhetkiin. Tervetuloa rentoutumaan!

Klassinen hieronta

45 minuuttia (selkähieronta) 69,00€
60 minuuttia 79,00€
90 minuuttia 99,00€

Klassinen hieronta on hoitava ja rentouttava hoitomuoto, jolla saadaan lihasjumit auki, turvotukset laskemaan ja lihakset sekä mieli rentoutumaan. Hieronta voidaan aina räätälöidä asiakkaan toiveita kuunnellen ja keskittyen osa-alueisiin, jotka kaipaavat eniten huomiota. Osaavat hierojamme tarjoavat rentoutumiselämyksen, jota et takuulla unohda!

Kuumakivihieronta

60 minuuttia 89,00€
90 minuuttia 109,00€

Kuumakivihieronta on rentouttava hoitomuoto, jossa yhdistyvät perinteisen hieronnan teho ja lämpimien kivien rentouttava voima. Hieronta aloitetaan perinteisillä hierontaotteilla, mikä valmistelee lihakset rentoutumaan kivistä välittyvän lämmön avulla. Lämpimillä kivillä hieroen, ja niitä sopiviin paikkoihin asetellen, saadaan luotua täydellinen rentoutushetki niin mielelle kuin keholle.

Bambuhieronta

60 minuuttia 89,00€
90 minuuttia 109,00€

Bambuhieronta on rentouttava ja virkistävä koko vartalon hierontamuoto, jossa hieroja käyttää bambusta valmistettuja keppejä apunaan. Menetelmä on yksi parhaista tavoista kohdistaa hierontaa myös syvempiin lihaskerroksiin ja laukaista niihin liittyviä lihasjumeja. Käytettävät bambukepit vaihtelevat kooltaan ja muodoltaan, mahdollistaen hieronnan tarkan kohdentamisen eri kehon alueille. Bambuhieronta on elämys, jonka jälkeen koet olosi rentoutuneeksi ja vetreäksi.

Intialainen päähieronta

30 minuuttia 49,00€

Intialainen päähieronta on perinteinen hoitomuoto, jossa keskitytään pään, niskan ja hartia-alueen rentouttamiseen. Hoitomuoto pohjautuu ikivanhoihin intialaisiin hierontatekniikoihin. Hoidon aikana hieroja käyttää rentouttavan hetken luomiseen erilaisia tekniikoita, kuten kevyttä sivelyä, naputtelua, pyörittelyä ja painelua. Hieronta tehdään rentouttavalla ja lämpimällä spa-pedillä hieroen pään alue ilman öljyä ja hartia-alue öljyn kanssa. Hoito sopii erinomaisesti otettavaksi myös kasvohoidon oheen.

bottom of page