Hieronnat

Spa Uniquessa pääset nauttimaan rentouttavista ja lihasjännityksiä parantavista hieronnoista rauhallisessa ympäristössä. Kaikki hieronnat sopivat iästä ja sukupuolesta riippumatta jokaiselle arkea piristämään tai erityisiin hemmotteluhetkiin. Tervetuloa rentoutumaan!

Klassinen hieronta

30 minuuttia 45,00€
60 minuuttia 69,00€
90 minuuttia 89,00€

Klassinen hieronta on hyvin vanha perinteinen hoitomuoto, joka poistaa lihasjännityksiä, vähentää turvotusta, rentouttaa lihaksia ja lievittää kipua, parantaa nestekiertoa sekä rauhoittaa mieltä.

Kuumakivihieronta

60 minuuttia 75,00€
90 minuuttia 95,00€

Kuumakivihieronta on hoitava ja syvärentouttava hieronta, joka mm. laukaisee lihasjännityksiä, vähentää stressiä ja aktivoi koko kehon aineenvaihduntaa. Kuumista kivistä välittyvä lämpö saa lihaksesi rentoutumaan muita hierontamuotoja tehokkaammin. Sopii erityisen hyvin stressaantuneelle ihmiselle.

Aromahieronta

60 minuuttia 75,00€
90 minuuttia 95,00€

Aromahieronta on rentouttava ja lempeä koko vartalon hoito, jossa otteet ovat klassista hierontaa kevyemmät. Hieronta suoritetaan aromaattisilla öljyillä, jotka valitaan asiakkaan tarpeiden mukaisesti. Hoidon jälkeen sinulla on ihanan rentoutunut ja levollinen olo. Sopii erityisen hyvin stressaantuneelle ihmiselle. Hoitoa ei suositella raskaana oleville ja imettäville.

Bambuhieronta

60 minuuttia 75,00€
90 minuuttia 95,00€

Bambuhieronta venyttää ja huoltaa lihaksia, lisää pintaverenkiertoa, vilkastuttaa aineenvaihduntaa sekä lievittää stressiä ja väsymystä. Bambuhieronnassa käytetään apuna bambusta valmistettuja keppejä, joiden avulla päästään tehokkaasti rentouttamaan myös syvempiä lihaskerroksia miellyttävästi ilman kipua. Sopii erityisen hyvin aktiivisille ihmisille lihasjumien lievittämiseen.

Intialainen päähieronta

30 minuuttia 45,00€

Intialainen päähieronta on rentouttava hieronta, joka on myös loistava lisä esimerkiksi kasvohoidon yhteyteen.

Jäikö jokin askarruttamaan? Kurkkaa Usein kysyttyä -osiosta löytyisikö sieltä vastaus kysymykseesi - jos ei niin ota kysymysten kera rohkeasti yhteyttä!