Ripset ja kulmat

Spa Uniquessa tarjoamme laajan valikoiman erilaisia ripsien ja kulmien muotoiluun ja värjäykseen liittyviä palveluita. Näihin kuuluvat esimerkiksi kulmien pigmentointi aitoja kulmakarvoja jäljittelevällä Microblading-tekniikalla sekä ripsienpidennykset ja omien ripsien ja kulmien kestovärjäykset ja muotoilut.

 

Microblading-pigmentointi kulmille

290,00€ (sis. vahvistuskerran)

Aitoja kulmakarvoja jäljittelevällä Microblading-pigmentoinnilla saadaan luotua näyttävä ja omia kulmia korostava luonnollinen lopputulos. Käytössämme on pitkään kauniina ihossa kestävät ja turvalliset Swiss Color® IB-pigmentit, jotka eivät sisällä rautaoksideja! Microblading-tekniikalla tehdyt kulmat kestävät noin vuoden.

 

Ripsien ja kulmien muotoilut ja kestovärjäykset

Kulmien muotoilu 19,00€

Ripsien värjäys 25,00€
Kulmien värjäys 25,00€ (sis. kulmien muotoilun)
Ripsien ja kulmien värjäys 35,00€ (sis. kulmien muotoilun)
InLei Lash Filler (Ripsien kestotaivutus) 69,00€

InLei Brow Filler (Kulmien laminointi) 59,00€

Ripsienpidennykset

(klassiset/volyymit)

Uudet: 105,00/130,00€

Huolto: 68,00/73,00€

Poisto: 35,00€

Klassiset ripsienpidennykset

Klassisissa ripsienpidennyksissä ripsiin liimataan erikoisliimalla ohuita ripsikuituja, joilla silmistä saadaan erittäin näyttävät myös ilman ripsiväriä. Ripsikuidut liimataan aina yksi kuitu kerrallaan omaan ripseen ja jokaiseen ripseen pyritään laittamaan pidennysripsi. Ripsienpidennykset eivät vahingoita omia ripsiä oikein laitettuina, koska omat ripset pääsevät uusiutumaan luonnollisesti.

Ripsien normaali elinkaari on noin 4-12 viikkoa. Ripsi tippuu kasvuvaiheen lopussa luonnollisesti ja kuitu lähtee oman ripsen mukana irti. Uusi ripsi kasvaa tippuneen tilalle. Ripsiä kiinnitettäessä ei tiedetä missä kasvuvaiheessa mikäkin ripsi on, joten on täysin normaalia, että jo seuraavina päivinä yksittäisiä ripsikuituja irtoaa omien ripsien luonnollisen uusiutumisen myötä.

Volyymiripset

Volyymiripsienpidennyksessä käytetään erityisen ohuita ja kevyitä ripsikuituja, minkä ansiosta yhteen omaan ripseen voidaan kiinnittää jopa seitsemän ripsikuitua, kun tavallisessa ripsienpidennyksessä kuituja laitetaan ripseen vain yksi. Volyymiripsillä saadaan tuuheammat ripset kuin tavallisilla ripsienpidennyksillä, mutta lopputulos on ohuiden ripsikuitujen ansiosta silti luonnollinen.

Volyymiripsiä hoidetaan ja pidetään samalla tavalla kuin tavallisiakin ripsienpidennyksiä, joten jos sinulla on jo kokemusta tavallisista ripsienpidennyksistä ja haluat ripsistästi entistä tuuheammat, kokeile volyymiripsiä ja ihastu!

Jos sinulla on jo klassiset ripsienpidennykset, ei niitä tarvitse poistaa vaan vaihto volyymiripsiin onnistuu huoltojen avulla. Klassisten ripsienpidennysten vaihto kokonaan volyymiripsiin vaatii yleensä noin kaksi volyymihuoltoa, jotta kaikki tavalliset ripsienpidennyskuidut saadaan vaihdettua volyymiripsikuituihin.
 

Ohjeita

Ripsienpidennykseen tulijalle

  • Pese silmämeikkisi vähintään kaksi tuntia ennen ripsienpidennykseen tuloa öljyttömällä meikinpoistoaineella

 

Ripsienpidennysten laiton jälkeen

  • Vältä ripsien kastelua sekä saunomista ja muuta hikoilua 24 tunnin ajan

  • Vältä öljypohjaisten meikinpoistoaineiden käyttöä ripsienpidennysten kanssa

  • Saat hoitolasta mukaasi ripsiharjan.
     

 

Jäikö jokin askarruttamaan? Kurkkaa Usein kysyttyä -osiosta löytyisikö sieltä vastaus kysymykseesi - jos ei niin ota kysymysten kera rohkeasti yhteyttä!

  • Black Instagram Icon

Anni: 044 5778957

Hanne: 045 78756186

Tulliportinkatu 2a, 70100, Kuopio

©2020 Spa Unique Oy (y-tunnus: 2851340-6)